Startpagina

Ervaringen

Ervaringen van patiŽnten

Mw. A. uit E.

Mw. A. uit E. (ingezonden 2 april 2012)

IHHT

Een maand voordat we op vakantie naar Nieuw-Zeeland gingen, heb ik twee keer per week de hoogtetraining gedaan in de praktijk van dokter Alons en dokter Bolhuis. Over het resultaat ben ik erg enthousiast!
We hebben veel gewandeld. Omhoog lopen in de bergen deed ik voorheen vooral op wilskracht en langzaam.

Maar deze keer had ik er plezier in om bergpaden te lopen en had ik een beter tempo.
Ik heb deze vakantie vaak gezegd; "ik zit vandaag echt goed in mijn vel, dat zou ik iedereen gunnen!"

Ook herstelde ik sneller, bijvoorbeeld van een jetlag (want wat is het ver!) of van hoofdpijn. Heerlijk!

Ik had meer dan genoeg energie om een hele fijne vakantie te hebben! Zie hieronder één van mijn beklimmingen:

Mw. A. uit E. (copyright op foto!!)

Foto gemaakt in Nieuw Zeeland op zat. 3 maart 2012

Mw. A. uit D.

Ik ben begonnen met 1x per week de IHHT training vanwege chronische vermoeidheid door een auto-immuunziekte. Er was mij verteld dat je pas na 3 of 4 behandelingen wat kan verwachten, maar meteen bij de eerste behandeling voelde ik me die dag al fitter en minder moe. Na de zesde behandeling voelde ik me zoveel beter dat twee keer per week trainen ook ging en ik kan stellen dat ik sinds deze training weer meer energie heb, me vrolijker voel, overdag kan ik meer en 's avonds ben ik minder moe. Mijn man merkte ook mijn energie toename op en is inmiddels ook begonnen met de IHHT. Hij is sindsdien vooral helderder in zijn hoofd en ook minder vermoeid.

Mw. T. uit D.

Ik ben heel voorzichtig begonnen met de IHHT en merkte in het begin dan ook niet zo heel veel verschil. Het gekke was wel dat iedere behandeling toch een beetje voelde als een zware training, ik werd er moe van en soms kreeg ik zelfs spierpijn. Na 10 behandelingen kan ik stellen dat ik me energieker voel, minder uitgeput en ik herstel sneller. Vroeger als ik een drukke dag had kon ik de dag erna gesloopt zijn, nu ben ik zo'n dag later toch weer fit. Heerlijk!

Dhr. J.A. uit A.

Ik heb een vorm van M.S. waardoor ik neig naar vermoeide benen en soms ook krampen. De IHHT behandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik een beter gevoel in de benen heb en ik minder neig naar krampen en minder vermoeid ben. Als ik weer krampen krijg dan is vaak 1 of 2 behandelingen IHHT voldoende om er weer vanaf te zijn. Ook slaap ik beter sinds de IHHT.