Weeshuis Wiosna

Weeshuis Wiosna, Krzydlina Mata

Welkom

Deze website is opgericht om informatie te geven over een weeshuis voor maximaal 60 kinderen in Polen, het weeshuis Wiosna (Dom Dziecka Wiosna. Wiosna betekent voorjaar of lente).

Al ruim 20 jaar rijdt een mevrouw uit Dieren (Gelderland) zo'n twee tot drie keer per jaar naar dit weeshuis in een volgepakte auto. Zo is er een zekerheid dat de spullen op hun plek aankomen en goed worden verdeeld. Spullen die regelmatig worden gebracht naar dit weeshuis zijn: speelgoed, baby- en kinderkleren, baby verzorgingsproducten, schoenen, shampoo, tandenborstels, tandpasta, zeep, wat luxe artikelen voor het personeel (koffie, thee, kaarsen, handcrème) en sinds 2004 ook voor de kinderen diverse voedingssupplementen (visolie, vitamine C en multivitaminen).

Mocht u deze kinderen willen steunen dan is een financiële bijdrage zeer welkom, u kunt dan een bedrag storten op rekeningnummer:

NL 56 ABNA 0559156634
tnv. Alons/Bolhuis te Dieren
onder vermelding van: Weeshuis Wiosna

Uw donatie zal volledig worden gebruikt voor aanschaf van kleding, verzorgingsproducten (tandenborstels, tandpasta, zeep, shampoo, etc.) en aanvullingen op de voeding (vitamine C, visolie, multi voor kinderen) en soms wat extra's voor de nonnen (thee, chocolade).Dankbaar!

Afgelopen jaren hebben we diverse gulle bijdragen ontvangen van o.a.:

Anneke, van Bureau de Boer: www.bureaudeboer.info
Mw. M. Berry
Dhr. J. Strating
Dhr. W. Plantinga
Dhr. M. Wijnhoven van B2works.nl

Ook hebben mensen op www.iherb.com voedingssupplementen en verzorgingsproducten besteld en gebruik gemaakt van deze couponcode: BOL239

Door de couponcode BOL239 in te voeren bij de eerste bestelling krijgt u 10 dollar korting en ondersteunt u dit weeshuis dankzij een affiliatie bonus.

 

Aantal bezoekers vandaag: 2 - in totaal: 12782.